FANDOM


Languages: 

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Icon-Pakistan Dioism

This article contains the religious views of Dioism. (What's this?)


General information
Country 20px Israel
Abbreviation ДИП
Forum link [1]
Colors Пакистанските зелена и сина
Dissolution December 25th 2010
Political
President J.G.RR
Members 3
Congress 1/37 seats, 3%
Succeded By Phantom Blood
Orientation Екстремната десница
Ideology Теократска

На Диоисм Израелската партија беше формирана на 16 Декември, 2010. Таа е формирана како почит кон Пакистан и Бога царот Дио Брандо.

Партијата е формирана од страна на диоист Джеи.Джи.Ар.Ар, на writed на третата труба на Дио.

File:Icon-Dioism Israeli Party.png

МисијаEdit

Е човек без право на пот на своето чело?

"Нема" вели човекот во Вашингтон. "Им припаѓа на сиромашните."
"Нема" вели човекот во Ватикан. "Таа му припаѓа на Бога."
"Нема" вели човекот во Порта на градот. "Тој припаѓа на капетанот Фалкон."
"Нема" вели човекот во Москва. "Таа им припаѓа на сите."

Јас ги отфрли тие одговори. Наместо тоа, јас избрав нешто сосема друго. Избрав невозможно. Избрав:

ПАКИСТАН