FANDOM


Languages: 

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Error: image is invalid or non-existent

Icon-Pakistan Dioism

This article contains the religious views of Dioism. (What's this?)

Малку Дио е помошник

Error: image is invalid or non-existent

General Information
Country 20px Israel
Language Англиски/Хебрејски
Owner Иморьфион
Founded 17 декември 2010 г.
Readership
Subscribers 19
Articles 21
Content Различни типови


Креирано од Emorfion откако тој ја распушти Једиот Ахаронот.Тоа беше официјален весник на File:Icon-Dioism Israeli Party.png Диоисм Израелската партија.

Прво одговориEdit

Првиот одговор, на првата статија Диоисм Израелската партија, беа многу анти-диоист. Сите од нив беа "Диоисм нема место во земјата на Сион".

Некои луѓе не разбираат, дека Dioism и исламот, се негативни нешта, тие воопшто не се поврзани, освен дека тие се и во Пакистан.

Рекламит ДиоEdit

Кога се обидува да донесе Бог император Дио Брандо поблиску до народот, мора да се создаде трик. Така Иморьфион создадени еден постер со Дио на него и тоа е напишано:"Со Дио можете да". Некои велат дека Дио не спаѓа во Израел и некои изјави: "Дио Дио Дио".